Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Årets gang

Fastelavnsfest

Børnene glæder sig til fastelavn og taler om det mange dage i forvejen. De møder i børnehaven udklædte og er meget spændte. Vi går over på centeret og synger for de ældre. Når vi kommer tilbage til børnehaven slår vi katten af tønden og kårer kattekonge/dronning, og hygger os med fastelavnsboller og kakao.

Fastelavn

Påske

Når det bliver påske, laver vi forskelligt påskepynt, som vi pynter børnehaven med. Vi holder påskefrokost, hvor vi får rugbrød med æg og forskelligt pålæg.

Forældrekaffe

I løbet af året afholder vi forældrekaffe, hvor der bliver mulighed for at hygge sig med sit barn i institutionen, samtidig med at man kan få sig en god snak med de øvrige forældre.

Bedsteforældrekaffedag

Denne dag kan bedsteforældre få indblik i barnets hverdag, og for at der kan være plads til alle, afholder stuerne det på skift. Børnene elsker at vise deres børnehave frem, og fortælle om hvad det er de laver, og så er det også dejligt at kunne vise sine bedsteforældre frem til de andre børn.

IMG 3312

Julen nærmer sig

I november måned laver vi julegaver. Det er meget hemmeligt, for gaven er til mor og far.

1.december flytter NISSEN ind i børnehaven. Han bor oppe på loftet, og børnene laver mange flotte tegninger til ham.

Hver dag har vi julehygge på stuen. Vi tænder kalenderlys, tæller hvor mange dage der er til jul, læser julehistorier, synger julesange, laver julepynt og meget mere.

Juletrae

Julekoncert

En dag i december holder vi Julekoncert i huset , hvor alle forældre og søskende er inviteret, og hvor børnene i Snegleklubben optræder. Pigerne går luciaoptog, og drengene laver forskellige optrin.

Lucia

Nisserock

Julegudstjeneste

Julefesten starter i kirken. Sammen med Hyldgaard Børnehave, Lægdsgård og Børnehuset Svaneparken deltager vi i julegudstjenesten i Fonnesbæk Kirke.

Det er en speciel dag, kirken er fyldt med forventningsfulde børn, og alle synger med på julesalmerne. Når alt er slut i kirken, vender vi tilbage til børnehaven, hvor der er tid til risengrød og julehygge.

Gud1

Gud2

Daginstitutionen Frisenborg
Frisenborgparken 32  -  7430 Ikast
Tlf 99 60 46 75  -  daginstitutionenfrisenborg@ikast-brande.dk